Over mij

 

Het begon allemaal met een advertentie in de krant, van toen nog, Joop vd Ende Theaterprodukties, waarin gezocht werd naar een ‘ervaren Gospel zangeres”, en dat was ik!

 

Op dat moment tourde ik met mijn Gospelkoor Joy of Salvation door het land.

 

Ik had nog nooit auditie ergens voor gedaan, maar trok de stoute schoenen aan, schreef een brief, heb 2 keer auditie moeten doen en kreeg de rol van Miss Sherman in de musical “Fame!”. En daarmee begon toen in 1999 het balletje voor mij te rollen en maakte ik van mijn hobby mijn beroep! En nu, bijna 18 jaar later, ben ik genomineerd voor een Musical Award! Who would have thought!

 

Naast musicals doe ik ook veel in Nasynchronisatie van Games en tekenfilms. Echt super leuk om te doen!

 

Maar mijn stem is ook goed te gebruiken voor Voice overs voor bijvoorbeeld Radio- en TV commercials, bedrijfsfilms, voicemails enz. !

 

En daarnaast ben ik ook zangdocent. Op dit moment geef ik les aan de Nederlandse Musical Academie (voorheen Willem Nijholt Academie) in Arnhem.

 

Maar ik geef ook prive zangles. Dus, wil jij ook leren zingen, of heb je hulp nodig in voorbereiding van een auditie? Heb je moeite met de interpretatie van een stuk tekst, of de tekst van een nummer? Neem gerust contact met mij op! Samen kijken wij hoe jij het materiaal, hetzij gezongen of gesproken, naar je toe kunt trekken en er jouw unieke energie en persoonlijkheid aan kunt toevoegen.

 

Veel plezier nog bij het rondkijken op mijn site en wie weet tot snel!